dilluns, 4 de juliol de 2016

TATAKI DE TONYINA SOBRE CARPACCIO DE MANGO, PEBRE ROSA I DAUS DE MANGO


Ingredients per a 2 persones:

2 talls de tonyina ben macos
1 mango
Pebre rosa
Sèsam blanc
Sal
Oli d'oliva

Preparació:

Agafem la tonyina i la tallem a daus. Ho rebosarem pels costats amb el sèsam, tal i com veieu a la fotografia.

Pelarem el mango i amb una mandolina o amb el ganivet ben prim tallarem uns quants talls. Ho reservarem. De la resta del mango ho tallarem a daus.

En una paella amb oli calent posarem els daus de tonyina i els hi donarem voltes pel cantó on tenim el sèsam perquè entri l'escalfor pels costats mirant de que pel mig quedi crueta.

En un altre paella amb unes gotes d'oli posarem els daus de mango.

Muntarem el plat, posant el carpaccio de mango, tirarem una miqueta de pebre rosa per donar-li un gust diferent, damunt el tataki de tonyina, li posarem una miqueta de sal i els daus de mango.


TATAKI DE ATÚN SOBRE CARPACCIO DE MANGO, PIMIENTA ROSA Y DADOS DE MANGOIngredientes para dos personas:

2 rodajas de atún bien hermosos
1 mango
Pimienta rosa
Sésamo blanco
Sal
Aceite de oliva

Preparación:

Cogemos el atún y lo cortamos a dados. Los rebozaremos con el sésamo blanco pero solamente los laterales, no todo el dado tal y como vemos en la foto.

Pelamos el mango y con una mandolina o con un cuchillo bien fino hacemos el carpaccio. Lo que nos sobre del mango, lo cortaremos a dados y lo reservamos.

En una paella con el aceite caliente pondremos los dados de atún por los lados que hay el sésamo para que entre el calor dejando que en medio del dado del atún quede crudito.

En otra paella con unas gotas de aceite ponemos los dados de mango.

Montaremos el plato poniendo el carpaccio de mango con un poco de pimienta rosa para darle un sabor diferente, encima el tataki de atún , pondremos un poco de sal y finalmente los dados de mango.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada