dimecres, 26 d’octubre de 2016

RÖSTIS DE MONIATO AMB OUS DE GUATLLA






Ingredients per 4 persones:

8 ous de guatlla
1-2 moniatos
1 ceba
1 gra d'all
Sal
Pebre
Oli d'oliva

Preparació:

Agafarem els moniatos, els rentarem, els pelarem i amb un ratllador o una mandolina els ratllarem. Ho reservem.

En una paella amb una mica d'oli d'oliva, saltejarem el gra d'all picat. Hi afegim la ceba picada i el moniato ratllat. Ho salpebrem i baixem el foc, s'ha de coure uns 15 minuts. Afegim una mica més d'oli si cal. Ho reservem.

En una paella amb unes gotes d'oli i un motlle rodó d'emplatar, omplirem amb un parell de cullerades de moniato. Ho apretem una mica i ho deixem uns cinc minuts més per cada costat. Ho reservem i anem repetint l'operació fins acabar el moniato.

Amb la punta d'un ganivet obrirem els ous de guatlla i els abocarem en una paella amb oli calent. Ferreu-ho al vostre gust, si us agrada més cru o més fet. Ho reservem. Per cada rösti que fem utilitzarem un ou de guatlla.

Emplatarem posant un ou ferrat a cadasqú dels röstis de moniato i afegim una mica de sal.


Font: Les receptes de Sant Hilari

RÖSTIS DE BONIATO CON HUEVOS DE CODORNIZ


Ingredientes para 4 personas:

8 huevos de codorniz
1-2 boniatos
1 cebolla
1 ajo
Sal
Pimienta
Aceite de oliva

Preparación:

Cogeremos los boniatos los limpiaremos, pelaremos y con la ayuda de un rallador o una mandolina los rallaremos. Reservamos.

En una paella con un poco de aceite de oliva, saltearemos el ajo picado. Añadiremos la cebolla picada y el boniato rallado. Lo salpimentamos, lo dejamos a fuego lento durante unos 15 minutos. Añadiremos si hace falta más aceite y lo reservamos.

En una paella con unas gotas de aceite y un molde redondo de emplatar, llenaremos con un par de cucharadas del boniato. Apretamos un poco y dejamos unos cinco minutos que se haga por cada lado. Reservamos y vamos repitiendo hasta que terminemos el boniato.

Con la punta de un cuchillo abriremos los huevos de codorniz, los tiramos a la paella con el aceite bien caliente. Haremos un huevo frito pero a vuestro gusto, si os gusta más crudo o más hecho. Los reservamos. Tenemos que hacer un huevo frito por cada rösti.

Emplataremos poniendo encima de cada rösti de moniato un huevo de codorniz, finalmente añadiremos un poco de sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada