dimecres, 18 de juny de 2014

CIRERES, MADUIXES I TOMÀQUET AMB FORMATGE DE CABRA



 Ingredients


200 gr. De cireres

200 gr. De maduixes

250 gr. De tomàquets de branca (madurs però de carn dura)

400gr. De formatge de cabra

100 ml de vinagre de Mòdena

100 ml Pedro Ximenes

Sal Maldon – Oli d’Oliva



Preparació


Per la reducció de vinagre i Pedro Ximenes; posem en un recipient al foc amb vinagre de Mòdena i el Pedro Ximenes i, quan arrenqui el bull, ho traiem i ho deixem refredar.

Obrim les cireres per la meitat i traiem el pinyol i la cua.

Rentem les maduixes, traiem el cor i tallem a la mida de la cirera.

Traiem el peduncle als tomàquets i els hi fem una creu a l’altra banda.  Escaldeu-los amb aigua calenta i refresqueu-los ràpidament. Ho pelem i traiem les llavors i tallem la polpa a la mateixa mida de les fruites.

Posem les fruites i el tomàquet tallats en un bol i ho amanim amb oli d’oliva, la reducció de vinagre i la sal maldon. En un motlle rodó, a la mida de la rodanxa del formatge, posem les fruites amanides, a sobre, el formatge, i ho gratinem. Quan ho traiem, ho decorem amb fruites, la reducció i un bon raig d’oli d’oliva cru.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada