dilluns, 16 de març de 2015

GOTET DE CRANC, ALVOCAT I GELATINA DE TOMÀQUET


Ingredients per uns 10 gotets:

Cranc o surimis
3 alvocats madurets
5 tomàquets madurs
1 fulla de gelatina
Coriandre en pols
Comí
Pebre negre
1 llima
Oli
Sal

Preparació:

Pelarem els advocats, han de ser ben madurs, o sigui la pell ha de ser de color marró. Aixafarem amb una forquilla la carn del cranc i ho barrejarem amb el suc de mitja llima. Hi posarem sal i pebre, coriandre i comí ho barrejarem fins que tinguem un puré espès. Omplirem el fons dels gotets i ho reservarem a la nevera.
A continuació, escaldarem els tomàquets, però abans farem un parell de talls en forma de creu a la base i així es pelaran millor. Posarem un bol amb aigua freda i hi posarem la gelatina. Triturarem els tomàquets  i els tamisarem. Rectifiquem de sal i pebre i afegirem la gelatina que la desfarem prèviament amb un parell de cullerades de suc de tomàquet calent.
Omplirem els gots amb aquesta barreja per damunt de la crema d'alvocats i ho deixem a la nevera fins que qualli.
Tallarem a trossets petits el cranc, ho barrejarem amb el suc de mitja llima i unes gotes d'oli. Acabarem d'omplir els gotets.


Font: Les Receptes de Sant Hilari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada