divendres, 20 de març del 2015

MORRO DE BACALLÀ CONFITAT AMB MELMELADA DE TOMÀQUET, OLIVADA NEGRA I POLS D'AVELLANES


Ingredients:

Morro de bacallà
Melmelada de tomàquet
Cebes de figueres
12-14 olives negres u olivada
30 gr. d'avellanes
Oli de girasol
Llorer
Grans de pebre

Preparació:

Primer de tot agafem les cebes i les tallem ben fines per "pochar-les". Les reservem.
En una cassola, posem mig litre d'oli de girasol amb el llorer i els grans de pebre negre i l'escalfem fins que bulli l'oli, baixem el foc i hi posem el bacallà durant uns 15 minuts. Així el confitarem.
A continuació prepararem l'olivada, també la podem comprar feta i ens estalviem aquest pas, però avui he decidit fer-la. Treiem l'os del mig de l'oliva i ho piquem, posarem un rajolí d'oli perquè no sigui tan espès. Reservem.
Picarem les avellanes i les posarem en una placa de forn. Ho posarem a dins a uns 150-180º fins que veiem que es faci pols i ho traiem.
A la base del plat posarem la ceba fregida, a sobre la pols d'avellana, el bacallà a sobre i escalfem la melmelada de tomàquet i li ho posem a sobre. Finalment l'olivada per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada