diumenge, 3 de gener de 2016

CAVA, GINEBRA, LLIMA I PEBRE ROSA



Ingredients per a 4 persones:

400 ml de cava
100 ml de ginebra freda
3-4 cullerades de sucre
1 llima
Pebre rosa en gra

Preparació:

Primer de tot haurem d'haver deixat la ginebra a la nevera fins que estigui ben freda.

Agafarem la llima i la pelarem, anant amb compte de no agafar la part blanca que amargueja. La tallarem a trossets ben petits.

Barrejarem la ginebra amb el sucre i el suc de la  llima fins que es dissolgui el sucre.

Afegim el cava remenant-ho suaument.

Servim-ho amb copes amb una mica de la pela de la llima i uns grans de pebre rosa.



CAVA, GINEBRA, LIMA Y PIMIENTA ROSA




Ingredientes para 4 personas:

400 ml de cava
100 ml de ginebra fría
3-4 cucharadas de azúcar
1 lima
Pimienta rosa en grano

Preparación:

Primero de todo tenemos que haber puesto en la nevera la ginebra para que esté bien fría.

Cogemos una lima y la pelaremos, teniendo cuidado de no coger la parte blanca ya que es amarga. La cortamos bien pequeña.

Mezclamos la ginebra con el azúcar y el zumo de lima hasta que se disuelva el azúcar.

Añadimos el cava mezclándolo suavemente.

Lo servimos en copas con unos granos de pimienta rosa y la piel de la lima.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada