dimecres, 20 d’abril del 2016

FILIPINOS DE XOCOLATA BLANCA FARCITS DE CREMA DE FOIE



Ingredients per 15 filipinos:

100 gr de foie gras
75 ml de nata líquida
75 ml de llet
un raig de conyac

Per la cobertura

250 gr de cobertura de xocolata blanca
50 gr de mantega de cacao

Per adonar

50 gr de sucre en pols

Preparació:

Primer de tot farem la crema de foie. Hem de tindre el foie a temperatura ambient per poderlo tallar bé. El tallem a daus i els posem a la batedora amb la nata i la llet. Ho triturem i  un cop estigui li afegim un raig de conyac. Barregem i omplim els motlles de silicona en forma de filipino, jo vaig comprar els petits que van 15.

Ho posem al congelador.

A continuació farem la cobertura, fondrem la xocolata calenta al bany maria, amb la mantega de cacao. 
Temperem la xocolata a 29º.

Traurem els filipinos del congelador i els punxarem amb una agulla per poder-los banyar amb la xocolata i ho deixarem escòrrer  sobre una reixa. Si us queda la marca de l'agulla la tapem amb una mica de xocolata a l'agulla.

Tornem a posar els filipinos al congelador fins a l'hora de servir, els hem de treure uns 10 minuts abans perquè es descongelin.

Emplatarem posant una mica de sucre glas.

Font: Paco Roncero


FILIPINOS DE CHOCOLATE BLANCO RELLENOS DE CREMA DE FOIE



 Ingredientes para 15 filipinos:

100 gr de foie gras
75 ml de nata líquida
75 ml de leche
Un chorrito de coñac

Para la cobertura

250 gr de cobertura de chocolate blanco
50 gr de manteca de cacao

Para adonar

50 gr de azúcar glas

Preparación:

Primero de todo vamos a preparar la crema de foie. Tenemos que tener el foie a temperatura ambiente para poderlo cortar bien. Lo cortamos a dados y los ponemos en una batidora junto con la nata y la leche. Lo trituramos. Una vez esté bien triturado añadimos un chorro de coñac. Mezclamos y vamos poniendo la crema en los moldes de silicona en forma de filipino pequeños.

Lo ponemos al congelador.

Preparamos la cobertura de chocolate blanco, fundiendo al baño maría el chocolate y la manteca de cacao.
Temperamos el chocolate a 29º.

Sacamos los filipinos del congelador y los pinchamos con una aguja y los bañamos con el chocolate. El agujerito que queda la marca de la aguja la podemos tapar con una gota de chocolate en la aguja.

Los volvemos a poner en el congelador hasta el momento de servir, unos  10 minutos tardarán en descongelarse.

Emplataremos poniendo un poco de azúcar glas.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada