dissabte, 14 de maig de 2016

PASTÍS DE FORMATGE I DONUTS


Ingredients:

6 donuts
6 ous
1 l de llet sencera
200 gr de sucre
100 gr de pa ratllat
1 formatge Philadelphia
Caramel

Preparació:

Posem caramel a la base del motlle del pastís, ha de ser un motlle d'aquests que s'obren i es tanquen.

Triturem tots els ingredients i els posem al motlle.

Fornegem a 150º durant uns 120 minuts, passats aquests minuts mirem que estigui cuit puntxant-lo. Si el puntxó et surt net ja el podrem treure.

El deixem refredar.


Font: Marina Solà


PASTEL DE QUESO Y DONUTS



 

Ingredientes:

6 donuts
6 huevos
1 l de leche entera
200 gr de azúcar
100 gr de pan rallado
1 queso Philadelphia
Caramelo

Preparación:

Ponemos caramelo en la base del molde del pastel, tiene que ser un molde de estos que se abren y se cierran.

Trituramos todos los ingredientes y los ponemos dentro del molde.

Horneamos a 150º durante unos 120 minutos, pasados estos minutos miramos que esté cocido y lo pinchamos para ver si está cocido. Si cuando lo sacamos está limpio es que ya lo podemos sacar del horno.

Lo dejamos enfriar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada