divendres, 13 de maig de 2016

RISOTTO DE CEPS AMB ALL NEGRE


Ingredients per 2 persones:

1 grapat de ceps secs
6 cullerades d'arròs
2 grans d'all negre
Mig litre de caldo de carn
Oli d'oliva
Sal

Preparació:

Primer de tot posarem a hidratar els ceps amb molta aigua. Un cop els tinguem, els apretarem perquè treguin tota l'aigua.

En una cassola posarem un raig d'oli i fregirem els ceps, a continuació tirem uns grans d'all negre . Ho salem.

Un cop estiguin, hi tirem l'arròs i el deixarem uns minuts sense parar de remenar. Quan veiem que agafat una mica de color, començarem a fer el risotto, anirem tirant petites quantitats de caldo sense parar de remenar, cada vegada que vegem que ens quedem sense caldo hi tirem una miqueta i així fins que veiem que l'arròs ja esta cuït. La duració és d'uns 20 minuts però proveu que l'arròs estigui perfecte.

Emplatarem, posant un aro al plat i el risotto.

Aquest plat es pot fer amb qualsevol tipus de bolets.


RISOTTO DE "CEPS" CON AJO NEGROIngredientes para 2 personas:

1 puñado de ceps  secos

6  cucharadas soperas de arroz
2 grans de ajo negro
Medio litro de caldo de carne
Aceite de oliva
Sal

Preparación:

Primero de todo pondremos a hidratar los ceps con mucha agua. Una vez los tengamos, los apretaremos para que saquen todo el agua.

En una cazuela pondremos un poco de aceite y freiremos las setas, a continuación pondremos un par de ajos negros. Lo salamos.

Una vez estén, tiramos el arroz y lo dejamos unos minutos sin parar de remover. Cuando veamos que cogen un poco de color, empezaremos a hacer el risotto, iremos tirando pequeñas cantidades de caldo sin parar de remover, cada vez que veamos que nos quedamos sin caldo vamos tirando poquito a poco y así hasta que veamos que el arroz ya está hecho. La duración es de unos 20 minutos pero recomiendo probar el arroz para que quede perfecto.

Emplataremos, poniendo un aro en el plato y dentro el risotto. 

Este plato se puede hacer con cualquier tipo de seta.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada