dimecres, 11 de març del 2015

GOTETS DE BRANDADA DE BACALLÀ AMB PURÉ DE CIGRONS I MEL



Ingredients per 6 gotets:

250 gr. de bacallà dessalat i amb la pell
150 gr de cigrons ja cuits
125 ml de crema de llet
2 alls
125 ml d'oli d'oliva
Mel
Pebre negre

Preparació:

Primer de tot farem la brandada així que posarem en una cassola l'oli i l'all, la temperatura de l'oli ha d'arribar als 55ºC. Una vegada ja haguem aconseguit la temperatura retirarem del foc la cassola i traurem l'all. A continuació hi posem el bacallà a confitar durant uns minuts.
Amb molt de compte retirarem la pell de bacallà i la daurarem en una cassola fins que estigui ben cruixent. Ho reservem.
Triturem el bacallà esmicolat primer amb l'oli de confitar i després amb els 125 ml de crema de llet fins que quedi una massa compacta.
A continuació farem el puré de cigrons. Els cigrons ja han d'estar cuits, així que els triturem amb una mica d'aigua i una miqueta d'oli. Ho rectifiquem de sal.
Finalment muntarem els gotets, posant a la base el puré de cigrons i a sobre la brandada de bacall, un rajolí de mel i un trosset de la pell de bacallà.


Font: Les receptes de Sant Hilari






3 comentaris:

  1. Ara mateix m´acabo de subscriure al teu blog.
    Gràcies pel teu "benvinguda".
    Manel Aguilera.

    ResponElimina
  2. Ara mateix m´acabo de subscriure al teu blog.
    Gràcies pel teu "benvinguda".
    Manel Aguilera.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Manel Aguilera! Benvingut al meu blog espero i desitjo que t'agradi!
      Salutacions!!!!

      Elimina