dissabte, 5 de març de 2016

PIT DE POLLASTRE FARCIT DE SOBRASSADA AMB GOTES D'ALL-I-OLI DE JULIVERT


Ingredients per a 3 persones:

1 pit de pollastre
Sobrassada
Sal
Ou
All
Oli
Julivert

Preparació:

Obrim el pit de pollastre i el salem una mica per les dues bandes, sobretot per la de fora. Col.loquem la sobrassada a trossets i l'emboliquem amb paper film com si fos un carmel. A les puntes del paper film li fem un nus perquè no pugui entrar l'aigua. A continuació ho emboliquem amb paper de plata.
Posem una olla amb aigua i quan començi a bullir hi posem el rotllet de pit de pollastre. Durant uns 20 minuts fem que bulli. Un cop el tinguem ho retirem.
Li treiem el paper de plata i el paper de film i ho reservem.
A continuació farem l'all-i-oli de julivert, en un morter piquem l'all treient-li lo del mig, a continuació posem unes fulles de julivert i continuem picant. Quan estigui ben aixafat tirem el rovell de l'ou i anem fent l'all-i-oli, finalment tirem una mica de sal.
Tallarem el pit de pollastre i ho posarem en un plat i una miqueta d'all-i-oli.
El pit de pollastre es pot farcir d'infinitat d'aliments, així que podeu fer les combinacions que volgueu que segur que són boníssimes.

PECHUGA DE POLLO RELLENA DE SOBRASADA CON ALL-I-OLI DE PEREJILIngredientes para 3 personas:

1 Pechuga de pollo
Sobrasada
Sal
Huevo
Ajo
Perejil
Aceite

Preparación:

Abrimos la pechuga de pollo y la salamos. Ponemos la sobrasada a trocitos y lo envolvemos con el papel film como si fuera un caramelo, lo que nos sobra por los lados haremos un nudo para que no pueda entrar el agua. A continuación lo envolveremos con papel de plata.
Pondremos a calentar una olla con agua y cuando esté hirviendo tiraremos la pechuga de pollo. Lo tendremos durante unos 20 minutos. Pasados los 20 minutos lo sacamos y quitamos el papel de plata y el film transparente. Lo reservamos.
Finalmente haremos el all-i-oli, en un mortero picamos un ajo, quitándole lo de en medio, unas hojas de perejil y vamos picando. A continuación tiramos la yema de huevo y empezamos a hacer el all-i-oli con el aceite. Cuando lo tengamos tiraremos un poco de sal.
Cortaremos a trocitos la pechuga de pollo y lo emplataremos poniendo un poco de all-i-oli.
Este plato se puede combinar con infinidad de alimentos así que seguro que os queda buenísimo combinándolo con cualquier cosa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada