dimarts, 16 de febrer del 2016

CORS DE CARXOFA AMB OU DE GUATLLA I CAVIAR DE SALMÓ



Ingredients per a 4 persones:

4 carxofes
4 ous de guatlla
1 got de vi
Oli
Sal
Pebre
Caviar de salmó
1 llimona

Preparació:

Pelem bé les carxofes deixant el cor i li restreguem la llimona perquè no s'oxidin.
En una paella amb oli fregim els cors de carxofes fins que es dorin, li afegim la sal i el pebre i finalment el got de vi blanc. Ho deixem coure fins que es redueixi el ví. Jo ho vaig deixar una horeta a foc lent. Ho reservem.
Anirem a fer els ous de guatlla. Agafem una mica de paper film, amb un pinzell el pintem amb oli,  el posarem dins d'una tassa, trencarem l'ou el posem dins i li farem un nus, així fins que els tinguem tots. En una olla posem aigua, sal i vinagre, quan bulli hi tirem els ous s'hi han d'estar uns dos minuts. Una vegada hàgin passat els traiem de l'aigua i els hi traiem el paper film.
Anirem a muntar el plat. Posarem el cor de carxofa, a sobre l'ou de guatlla i uns quants ous de salmó.

 Font. Bavette


CORAZONES DE ALCACHOFA CON HUEVO DE CODORNIZ Y CAVIAR DE SALMÓN



Ingredientes para 4 personas:

4 alcachofas
4 huevos de codorniz
1 vaso de vino
Aceite
Sal
Pimienta
Huevos de salmón
1 limón

Preparación:

Pelamos bien las alcachofas hasta obtener el corazón. A continuación le restregamos el limón para que no se oxide.
En una paella las freímos con aceite, una vez estén doradas las salpimentamos y le tiramos el vaso de vino. Dejamos que se reduzca. Yo lo tuve una hora a fuego lento. Reservamos.
Vamos a hacer los huevos de codorniz. Cogemos un papel film, lo cortamos, lo pintamos con aceite, lo ponemos dentro de una taza. Cascamos el huevo y lo tiramos. Haremos un nudo y así con todos los huevos.
En una olla con agua, sal y vinagre cuando esté hirviendo tiramos los huevos durante 2 minutos. Pasados los dos minutos los sacamos y retiramos el papel film.
Montamos el plato, poniendo la alcachofa, encima el huevo de codorniz y finalmente el caviar de salmón.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada