divendres, 26 de febrer del 2016

COPA DE MOUSSE DE LLIMONA AMB GELATINA DE GINTÒNIC


Ingredients per a 4 persones:

4 llimones
1 llauna de llet condensada de 397 gr.
1 sobre de gelatina de llimona
250 ml de llet
400 ml de nata per muntar

Per la gelatina de gintònic:
125 ml de ginebra
200 ml de tònica (Nordisc blue) o qualsevol
6 fulles de gelatina
1 llimona
150 ml d'aigua
150 gr de sucre

Preparació:

En una olla escalfem la llet. Un cop bulli, l'apaguem i afegim la gelatina de llimona. Ho hem de remenar bé  perquè no hi hàgi cap grumoll. Tirem el suc de les llimones i la llet condensada. Ho barregem bé i ho deixem refredar.
Semimuntem la nata i l'anem integrant amb molt de cura a la gelatina de llimona. S'ha de fer en 3 o 4 vegades i cada vegada que tirem la nata anar remenant amb suavitat.
Agafem copes de còctel i aboqueu la barreja. Ho reservem a la nevera.
Hidratarem les fulles de gelatina en aigua freda.
Escalfem l'aigua amb el sucre i ho apartem del foc quan arrenqui el bull. Afegim les gelatines hidratades i escorregudes. Quan estiguin ben dissoltes, afegim el suc de llimona, la tònica, jo vaig agafar la Nordic blue, així va quedar una gelatina tirant a blaveta, però podeu agafar la que volgueu i finalment afegim la ginebra. Ho deixem refredar.
Aboquem la gelatina de gintònic sobre la mousse de llimona i ho tornem a posar  a la nevera, com a mínim un parell d'hores.
Decorar-ho amb una rodanxa fina de llimona.

COPA DE MOUSSE DE LIMÓN CON GELATINA DE GIN TONIC



Ingredientes para 4 personas:

4 limones
1 lata de leche condensada de 397 gr.
1 sobre de gelatina de limón
250 ml de leche
400 ml de nata para montar

Para la gelatina de gin tonic:
125 ml de ginebra
200 ml de tónica
6 hojas de gelatina
1 limón
150 ml de agua
150 gr de azúcar

Preparación:

En una olla ponemos al fuego la leche. Una vez hierve, apagamos y añadimos la gelatina de limón. Lo tenemos que mezclar bien para que no hayan grumos. Tiramos el zumo de los limones y la leche condensada. Lo mezclamos bien y lo dejamos enfriar.
Semimontamos la nata y la vamos integrando con mucho cuidado a la gelatina de limón. Se tiene que hacer en 3 o 4 veces y cada vez que tiramos la nata lo tenemos que ir mezclando con suavidad.
Cogemos unas copas de cocktel y ponemos la mezcla. Lo reservamos en la nevera.
Hidratamos las hojas de gelatina con agua fría.
Calentamos el agua con el azúcar y lo apartamos del fuego cuando empiece a hervir. Añadimos las hojas de gelatina hidratadas y escurridas. Cuando estén disueltas, añadimos el zumo de limón, la tónica, yo cogí la Nordi blue porqué así queda de un color azul  muy claro pero podéis poner cualquier tipo de tónica, y finalmente añadimos la ginebra.
Lo dejamos enfriar.

Ponemos la gelatina de gin tonic sobre la mousse de limón y lo volvemos a poner a la nevera, como mínimos unas dos horas.
Decoramos con una rodaja de limón bien fina.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada