dilluns, 22 de febrer del 2016

PASTÍS DE MOJITO


Ingredients per a 10-12 persones:

Per fer la base:
150 gr de galetes de llimona
50 gr de mantega

Per fer el pastís:
300 gr de formatge Philadelphia
10 gr de gelatina neutre
200 ml de nata per montar
3 llimes
125 gr de sucre morè
110 ml de rom blanc
200 ml d'aigua
1 branca de menta

Per la gelatina de mojito:
250 ml de mojito
200 ml d'aigua
50 gr de sucre morè
10 gr de gelatina neutre
1 gota de colorant verd

Preparació:

Primer de tot recomano fer el pastís el dia abans i la gelatina el dia després, així no tindreu cap problema en que us solidifiqui.
Agafarem un motlle d'aquells que s'obren. Triturarem les galetes i les posarem al fons del motlle. Ho anirem aixafant fins que quedi ben premsat. Ho reservarem a la nevera.
A continuació, posem en una olla l'aigua, el sucre morè, la pela de dues llimes i la branca de menta. Quan bulli es retira la menta i la llima. Apaguem el foc i afegim la gelatina. Ho remenem bé  amb les varetes . Afegim el rom i el suc de llima. S'ha d'atemperar una mica, ho deixem. A continuació afegirem el formatge philadelphia i ho barregem bé, costarà i farà grumolls però no desistiu ja veureu que es farà un líquid dens. Muntarem la nata a punt de neu, que quedi ben pressa. Un cop ho tinguem anirem afegin de mica en mica la nata dins la barreja de formatge. Anirem remenant amb les varetes i anirem afegim la nata fins que l'acabem.
Traurem de la nevera el motlle i amb l'espàtula de silicona anirem tirant la crema per sobre de les galetes. Ho posarem a la nevera perquè qualli durant 12 hores.
Farem la cobertura, escalfem l'aigua i el sucre morè fins que bulli uns dos minuts i apaguem. Afegim la gelatina i ho batim. Afegim el mojito i ho barregem bé. El deixem refredar. Afegim una gota de colorant verd.
Tallarem unes rodanxes de llima per decorar-ho i ho posarem damunt del pastís.
Quan es refredi la gelatina es posa sobre el pastís, amb una cullera de cap per amunt anirem tirant la gelatina.


Font:  Las recetas de mama

TARTA DE MOJITO


 IngredientEs per a 10-12 personas:

Para hacer la base:
150 gr de galletas de limón
50 gr de mantequilla

Para hacer el pastel:
300 gr de queso Philadelphia
10 gr de gelatina neutra
200 ml de nata para montar
3 limas
125 gr de azúcar moreno
110 ml de ron blanco
200 ml de agua
1 rama  de menta

Para la gelatina de mojito:
250 ml de mojito
200 ml de agua
50 gr de azúcar moreno
10 gr de gelatina neutra
1 gota de colorante verde

Preparación:

Primero de todo recomiendo hacer el pastel el día antes i la gelatina de mojito el día después así no tendréis ningún problema en que os solidifique.
Cogeremos un molde de aquellos que se abren. Trituramos las galletas y las ponemos en el fondo del molde. Las vamos aplastando hasta que queden bien prensadas. Lo reservamos en la nevera.
A continuación, ponemos en una olla el agua, el azúcar moreno, la piel de dos limas y la rama de menta. Cuando hierva se retira la menta y la lima. Apagamos el fuego y añadimos la gelatina. Lo mezclamos bien con unas barillas.
Añadimos el ron y el zumo de lima. Se tiene que atemperar un poquito, lo dejamos. A continuación añadiremos el queso philadelphia y lo mezclaremos bien, nos va a costar un poquito y hará grumos pero con paciéncia ya veréis que se hará un líquido denso. 
Montaremos la nata a punto de nieve. Una vez la tengamos añadimos poquito a poco la nata dentro de la mezcla del queso y vamos removiendo con las barillas, iremos añadiendo la nata hasta que la terminemos.
Sacaremos de la nevera el molde y con la espátula iremos tirando la crema por encima de las galletas. Lo pondremos en la nevera para que cuaje unas 12 horas.
Haremos la cobertura, calentaremos el agua y el azúcar moreno hasta que hierva, unos dos minutos y apagamos.  Añadimos la gelatina y lo batimos. Añadimos el mojito y lo mezclamos bien. Dejamos enfriar. Añadirmos una gota de colorante verde.
Cortamos  unas rodajas de lima para decorar y lo pondremos encima del pastel. Cuando se enfríe la gelatina ya la podremos poner encima del pastel con una cuchara hacia arriba iremos tirando la gelatina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada