dijous, 11 de febrer de 2016

MI-CUIT AMB MERMELADA DE PANSES I CAVIAR


Ingredients per 10 persones:

400 gr de Mi-cuit (el vaig comprar en rul.lo)
100 gr de panses
2  cebes
1 got d'Oporto
Oli d'oliva
Sal
Caviar

Preparació:

Primer de tot farem la mermelada de panses, en un bol posarem les panses hi tirarem l'Oporto, deixarem macerar durant uns 30 minuts.
A continuació pelarem i tallarem en juliana les cebes. Les posem en una paella amb oli i les deixarem fer a foc suau. Quan hàgin passat els 30 minuts tirarem les panses amb l'Oporto a la paella i ho remenarem bé, deixarem que l'Oporto es reduixi i quedi una mermelada. Per acabar-ho ho passarem pel túrmix.
Tallarem el foie, el ganivet l'hem de tindre mullat amb aigua calenta perquè puguem tallar-ho perfecte. Cada vegada que ho volguem tallar l'hem de mullar.  Així que anirem posant la mermelada i ho tancarem amb l'altre part del Mi-cuit.
Per acabar ho decorarem amb caviar.

Font: variació de Bavette

MI-CUIT CON COMPOTA DE PASAS Y CAVIARIngredientes para 10 personas:

400 gr de Mi-cuit (lo compré en rulo)
100 gr de pasas
2 escalonias
1 vaso de Oporto
Aceite de oliva
Sal
Caviar

Preparación:

Lo primero que vamos a hacer es la compota de pasas, así que las pondremos en un bol con el Oporto a macerar durante 30 minutos.
A continuación pelaremos y cortaremos bien finas las cebollas y las pondremos en una paella con aceite. Las dejamos cocer a fuego lento. Al cabo de 30 minutos añadimos a las cebollas las pasas y el Oporto y dejamos que se reduzca todo el vino hasta que se convierta en una compota. Lo pasamos por el túrmix.
Finalmente cortaremos el foie, la hoja del cuchillo tiene que estar mojada y en agua caliente, así lo podremos cortar a la perfección. Cada vez que cortemos lo tenemos que mojar. Pondremos la compota de pasas y lo cerraremos con la otra parte del mi-cuit.
Lo decoraremos con el caviar.

2 comentaris: